fbpx

Castiguri

Castiguri din videochat si intrebari frecvente

TOTUL DESPRE VIDEOCHAT !

O mare parte dintre voi cred ca videochat-ul este ceva “nu foarte ok” din cauza stirilor negative cu patroni de studiouri de videochat, care au facut evaziune fiscala sau care au avut un comportament nepotrivit fata de angajatele lor. Asa ca noi, cei de la Privatt Studio, ne-am gandit sa clarificam putin lucrurile pentru tinerele care vor sa cunoasca totul despre videochat.

CAT SE CASTIGA DIN VIDEOCHAT

Principalul motiv pentru care tinerele aleg sa munceasca in aceasta bransa il constituie banii. Intr-adevar, castigurile sunt foarte mari .Poti castiga lunar peste 10000 $ cu munca si perseverenta .

PROGRAMUL DE LUCRU IN VIDEOCHAT

Vrei sa afli totul despre videochat si despre programul de lucru? Ei, bine, afla ca, spre deosebire de alte domenii, aici ai parte de program flexibil.

CE CAUTAM LA UN MODEL?

Cautam  modele cu personalitate si ambitie , care vor sa fie independente din punct de vedere financiar . Nu avem un anumit standard deoarece iubim naturaluletea ta si ne straduim sa te facem un model de succes folosind atuurile tale .

VIDEOCHATUL ESTE LEGAL DIN 2003

In primul rand, oricine doreste sa se angajeze in videochat, trebuie sa stie ca acest domeniu este legal de mult timp in Romania. Privatt Studio a fost infiintat in ianuarie 2008 si inca de la inceput si-a desfasurat activitatea respectand toate normele in vigoare si afisand o atitudine transparenta si corecta fata de modelele sale. Toate au contracte legale, pe care le semneaza inca din prima zi de activitate si fiecare primeste cate un exemplar. Ulterior, o data la 2 saptamani, se intocmeste un act aditional, in care se regasesc toate detaliile activitatii modelului pe site-urile de videochat. Toti banii castigati de catre acesta figureaza in acte si sunt impozitati asa cum prevede legea.

CAT SE CASTIGA DIN VIDEOCHAT

 Principalul motiv pentru care tinerele aleg sa munceasca in aceasta bransa il constituie banii. Intr-adevar, castigurile sunt foarte mari, daca esti implicata, serioasa si muncitoare. Cele care vor sa invete totul despre videochat au parte de o perioada de training, imediat dupa semnarea contractului de munca. Astfel, ele asimileaza tainele seductiei de la modele cu experienta si reusesc intr-un timp relativ scurt sa ajunga la castigurile mult dorite. Privatt Studio are competentele si resursele necesare pentru a creste modele de videochat de top, dovada fiind numeroasele premii castigate la festivalurile internationale de profil. Astfel ca, daca in prima luna de la angajare, o tanara poate castiga aproximativ 1.000 de dolari, dupa perioada de training, ea va reusi sa castige 3.000, 5.000 sau chiar 10.000 de dolari, la fel ca modelele noastre cu experienta.

CONFIDENTIALITATEA ESTE PRIORITARA LA PRIVATT STUDIO

Deoarece ne dorim ca angajatele noastre sa se simta in siguranta si sa se concentreze pe activitatea lor in studio, facem tot posibilul sa le asiguram confidentialitatea. In principiu, cine stie totul despre videochat stie si faptul ca site-urile de videochat, care colaborareaza cu Privatt Studio, nu permit membrilor din Romania sa vada tinerele din aceasta tara. In plus, atunci cand incepi sa lucrezi in acest domeniu, nu iti vei folosi numele real, ci un pseudonim, pe care niciun angajat al nostru nu il va dezvalui, astfel incat, daca mai tarziu vei dori sa te reprofilezi in alt domeniu, sa o poti face foarte usor. Evident, este nevoie si de discretia ta daca vrei sa ramana totul confidential. Sau poti alege, cum au facut zeci de colege de la noi, sa te mandresti cu munca si rezultatele tale, vei avea o multime de satisfactii facand alegerea asta. Important este ca tu decizi!

PROGRAMUL DE LUCRU IN VIDEOCHAT

 Vrei sa aflii totul despre videochat si despre programul de lucru? Ei, bine, afla ca, spre desoebire de alte domenii, aici ai parte de program flexibil. La Privatt Studio poti sa-ti stabilesti singura programul de lucru, de la o saptamana la alta, pentru a putea sa te ocupi si de aspectele personale. Poti lucra in tura de dimineata, de la 6, 7, 8 sau 9 dimineata ori in tura de noapte, de la 7, 8, 9, 10 sau chiar 11 seara, 5 sau 6 zile pe saptamana, in functie si de programul tau in afara studioului. Noi te sfatuim sa lucrezi constant pe aceeasi tura, pentru a-ti putea fideliza membrii.

VARSTA LA CARE POTI FACE VIDEOCHAT

Pentru ca este un domeniu care se adreseaza adultilor, toate modelele trebuie sa fie majore, adica sa aiba 18 ani impliniti. Cat priveste varsta pana la care se poate practica aceasta meserie, aceasta este in jur de 35 de ani, dar limita nu este batuta in cuie, deoarece depinde si de aspectul modelului. Atata timp cat are un look tanar, care ii face pe interlocutori sa se simta si ei tineri si energici, aceasta poate face videochat si dupa 35 de ani, avem colege peste 40 care merg foarte bine.