fbpx

Privat Studio

Despre Privatt Studio

Trainingul pe care ti-l vom oferi va fi unul personalizat special pentru tine. Din momentul in care incepem sa colaboram suntem convinsi de calitatile tale, dar si de faptul ca esti unica. Scopul nostru este de a ne modela in functie de caracterul tau si sa-ti scoatem la suprafata atuurile, astfel incat sa crestem si sa ne dezvoltam impreuna.

Te vom ghida si te vom ajuta sa-ti insusesti cunostintele de care vei avea nevoie in drumul tau catre succes. Indiferent daca nu ai deloc experienta sau daca ai mai lucrat in acest domeniu, te asiguram ca-ti vom impartasi lucruri ce vor face din tine un model stralucit.

Noi, cei din echipa Privatt Studio, suntem mereu alaturi de tine si ne dorim sa-ti impartasim setul nostru de valori si principii, astfel incat sa te poti dezvolta, sa devii o adevarata profesionista si sa-ti insuflam pasiunea pentru performanta!

Despre-Privatt-Studio-banner-24x7

Felul in care te vei pozitiona, modul in care vei jongla cu subiectele de discutie, atitudinea, precum si imaginea ta, sunt aspecte care sunt deosebit de importante si pe care te asiguram ca le vei insusi in cadrul acestui training.

De asemenea, te vom ajuta sa stapanesti limba engleza, sa intelegi modul in care functioneaza site-urile de specialitate, cum sa ai grija de look-ul tau, precum si alte detalii importante, pe care le vei afla atunci cand te vom instrui.

Credem in tine si in faptul ca succesul vine in masura in care ne dedicam dezvoltarii tale ca model, astfel ca vei avea tot sprijinul nostru in calea ta spre performanta!

Echipa Noastra

Manager – Trainer – Nominalizat la Bucharest Summit – BEST TRAINER

Cu o experienta de peste 12 ani in domeniu Cristian este trainerul care se afla in spatele echipei de traineri si bineinteles a modelelor . Scopul lui este sa se asigure ca echipa de traineri este alaturi de model  si face tot posibilul sa il ajute si nu numai . El se asigura ca lucrurile merg perfect in studo si incerca zi de zi sa vina cu strategii noi pentru a inbunatatii performatele echipei si bineinteles ale modelelor .

Trainer

Desi este cel mai tanar din echipa de traineri este printre cei mai activi traineri . El a fost sub indrumarea lui Cristian , acesta asigurandu-se ca invata tot ce este necesar sa stie un trainer .

Cosmin este intdeaouna cu glumele la el si chiar daca ai o zi mai putin buna fi sigura ca el va reusi sa iti schimbe starea de spirit intr-una excelenta .

IT / Tehnic 

Lucreaza la noi in studio de peste 6 ani  . El se ocupa cu tot ce inseamna logistica si parte tehnica . Noua ne place sa il alintam ” copilul” desi are o minte de geniu si intodeauna este la dispozitia studioului in cazul in care sunt probleme .