fbpx

Strategia de promovare a modelelor

privatstudio

Modelul de videochat ca si in orice alta industrie (fashion, evenimente) are in spate o intreaga echipa, care construieste si proiecteaza o imagine adaptata la stilul personal, preferinte si modele de succes din aceasta industrie.

Fiecare model care colaboreaza cu studioul nostru este sprijinit de echipa studioului sa isi creeze un personaj, un show sau mai multe si un profil pe site-rile unde va performa. In paralel la dorinta modelului se poate realiza si un profil public, in retelele de Social Media unde se poate construi propriul brand si o forma in plus de a interactiona cu fanii si persoanele care doresc sa stie mai multe detalii despre modelul favorit.

Strategia de promovare a modelelor noastre este importanta pentru toata echipa, profilul creat pentru fiecare model influenteaza castigurile intregii echipe, munca tuturor este recompensata in functie de efortul depus. Profilul modelului genereaza trafic, ajuta membrul platitor sa cunoasca modelul mai bine si sa doreasca sa petreaca mai mult timp online, sa achizitioneze fotografii, fisiere media sau video cu modelul si sa se inscrie in fan clubul dedicat modelului.

Cele mai importante detalii in creearea profilului online cat si in activitatea curenta a modelelor Privatt Studio sunt sedintele foto si video profesioniste. Pregatirea sesiunilor de foto si video contin detalii esentiale: styling si make-up profesional, manechiura si pedichiura extravaganta, tinute si decor, si nu in ultimul rand trainerii nostrii care sunt alaturi de model pas cu pas pentru obtinerea unor rezultate maxime.

Seriozitatea si implicarea pe termen lung, fac diferenta intre un model care castiga multi bani si un model care nu castiga. Este important intervalul orar in care modelul este prezent online, timpul alocat activitatii de chat online si cel mai important modul in care modelul se prezinta in fata camerei si in mediul online. Trainerul fiecarui model si echipa Privatt Sudio indruma si creeaza strategii de promovare care maximizeaza potentialul fiecarui model.

Alegand sa faci parte din echipa Privatt Studio ai nevoie de ambitie si de dorinta de a-ti atinge obiectivele. De restul ne ocupam noi! Te asteptam la interviu!

Leave a Comment