Videochat de acasa

Videochat de acasa

Cum poti colabora de acasa cu Privatt Studio.

Pentru 99% dintre modele, munca intr-un studio de videochat de calitate este mult mai eficienta decat munca singura acasa. Este o concluzie la care am ajuns dupa 10 ani de experienta in acest domeniu. Lucrul structurat si organizat incurajeaza performanta, echipa sa te simti ca fiind o parte a comunitatii, pe cand acasa ai tendinta sa nu respecti un program necesar de 40-50 de ore pe saptamana logate pe site si mai ales iti este mult mai greu sa depasesti momentele dificile (prezente in orice job). Veniturile unui model care vine la studio sunt – in medie – mai mari de 3 pana la 10 ori decat cele ale unui model care munceste de acasa!

Daca insa te afli intr-o locatie unde inca nu avem studio, exista solutii de colaborare pentru modelele care vor videochat de acasa!

– Vei primi un comision de 75% din incasarile generate

– Noi iti vom oferi setarea conturilor, a softurilor, sfaturi despre optimizarea imaginii si un manual complet de training.

– In plus, ai acces la o adresa dedicata de Skype pentru a cere ajutor ori de cate ori ai nevoie (probleme tehnice sau ajutor de training/coaching).

– Daca vrei ne putem ocupa si de promovarea ta internationala, contra unui fee care urmeaza a fi discutat individual, dar trebuie sa iti asumi acest job in clipa cand vrei sa te promovam (inclusiv ca s-ar putea sa afle cunoscutii sau familia).

– Suplimentar, daca vrei, poti face sesiuni foto, make-up si video promo in studiourile noastre din toata lumea, platind doar costul de realizare a materialelor respective.

– Le oferim modelelor care lucreaza de acasa suport si moderare, iar plata se realizeaza la zi, saptamanal sau bilunar, in functie de preferintele tale.

Modele

Pentru mai multe informatii despre programul videochat puteti lua legatura cu managerul de proiect, prin e-mail la home@privattstudio.space, specificand ca doriti sa lucrati de acasa. Precizati numele, numarul de telefon, orasul in care doriti sa lucrati, ce dotari tehnice deja detineti (calculator, camera web sau video, lumini). Acceptam modele de sex feminin (fete), masculin (barbati) sau cupluri (heterosexuale sau gay).

Ce spun modelele noastre

Este locul de munca pe care orice model si l-ar dori cu siguranta. Spun asta deoarece eu nu consider ca vin la munca. Imi place sa vin sa lucrez datorita colectivului incepand de la colege pana la sef, apreciez efortul pe care il depune intreaga echipa pentru ca imaginea modelului sa fie una reusita ( poze profesioniste, camera de lucru, si sfaturile pentru a fi cat mai bine online si a atrage membrii in cat mai multe private.) In acest studio am gasit seriozitate si ceea ce conteaza cel mai mult la un job, CARTE DE MUNCA, care fara ea cu siguranta ca nu se fac imprumuturi, nu poti beneficia de adeverinte ptr. medicul de familie si altele. Multumesc PRIVATT STUDIO !!!

Ana

Buna! Ma numesc Ella, am 28 de ani si doresc sa spun ca sunt bucuroasa ca am primit o sansa la o viata mai buna, pe aceasta cale le multumesc sefului meu si trainerului care sunt oameni extraordinari! Eu sunt doar de 3 luni in acest studio si imi place foarte mult. Cum m-am apucat eu de videochat este o poveste foarte lunga dar va povestesc pe scurt: am un iubit de 5 ani si dupa 3 ani de relatie el m-a inselat cu o fata care face videochat si din cauza asta mai mult am inceput aceasta meserie . Am vrut si eu sa vad cum este sa fii independent financiar si sa imi permit mai multe, sa nu mai am retineri la nimic din ceea ce imi place. Imi place mult meseria pe care o fac, nu imi este rusine. Sunt mandra acum de mine ca pot face banii mei si sunt mai linistita. Ganditi-va ca este o meserie , unde poate fi mult mai bine, si depindeti de nimeni altcineva decat doar de voi.

Ella

Cariera mea in videochat a inceput la 21 de ani, cand am terminat facultatea. Din pacate am avut parte de o experienta negativa, cu un studio care nu m-a ajutat cu absolut nimic. Pur si simplu si-a batut joc de mine, nici nu merita sa-i pronunt numele. Cei de acolo m-au pus in fata unui calculator si a unei camere web de slaba calitate, care se vedea pixelat. In plus, canapeaua pe care stateam era in valuri si iti rupeai spatele din cauza ei. Din cauza conditiilor proaste de lucru, am plecat dupa 2 saptamani la un alt studio mai cunoscut, de care am citit pe Internet si care facea angajari videochat. In cele doua luni petrecute acolo am castigat bani frumosi, dar apoi am aflat ca ma furau ca in codru. M-au inselat la sumele de pe site-urile de videochat, la cursul de schimb valutar si la impozitele pe care le retineau fara sa-mi furnizeze niciun act. In acel moment am ramas foarte dezamagita de videochat si am renuntat sa mai muncesc in acest domeniu, convinsa ca asa este la toate studiourile. La Privatt Studio am gasit cu totul altceva, o echipa de profesionisti, Multumesc Privat ca m-ati facut sa-mi recapat increderea in acest domeniu.

Andreea - 25 ani